Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek má nadpis a ten prostě opravdu momentálně nelže. Tak to prostě je. A z diskuse vidím jedno potvrzené. Neustále máme strach o nás, tak řešme tady teď a jenom nás. A nevytahujme okolí... co se děje jinde. Je rozdíl mezi opravdovým stavem a jistou rozumnou obezřetností a hysterickými vizemi budoucna, které zpovykaně šíří paniku z věcí.. promińte ... které doopravdy kolem sebe v Čechách ne a ne vidět.

4 0
možnosti
Foto

A, nezlobte se, Radko. To, že teď ten problém nevidíme, má znamenat, že před ním máme zavírat oči.

Jistě, stavu, jaký je v Londýně, Paříži, Bruselu a podobně snad nikdy nedosáhneme. Ale, jestliže se islám tímto způsobem prosazuje na Západ od našich hranic, nehrozí, že to přeskočí i k nám.

Přes veškerá ujišťování prezidenta Havla, co všechno u nás nehrozí a co jsou jen pomluvy, zde najednou máme všechny neduhy západního světa.

A to ještě umocněné o přechodové problémy, nezkušenost lidí, a s podstatně nižší životní úrovní.atd. Prostě a jednoduše izolace není možná.

A nebude možná ani vstříc plíživé muslimské invazi. A budu moc rád, jestliže se budu mýlit (není češtinářsky lepší "zmýlím se"?) a situace se tak nevyvine a V4 zůstane jako "Muslim Free" skanzen.

0 0
možnosti
Foto

Islám vůbec není problém, protože islám nemá ve skutečnosti s islámem nic společného. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tedy vaše léky bych chtěl brát taky.

2 0
možnosti
Foto

Vy jste chutý? Já ne. Žádné léky neberu;-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

"Jedná se o učení, které je poplatné své době a regionu, kde vzniklo. Jeho základní myšlenka je mírumilovné soužití lidí s lidmi, s přírodou a s Bohem."

Autor zapomel ty Zidy ktere Mohamed nechal zavrazdit. Bylo jich 800. To byl jen zacatek. Jestli bylo oblehani Vidne osmanskym statem miromilovne tak jsem Panna Orleanska. Dnes uz se nevi co s mrtvolami, ktere "produkuje" t.z. Islamsky Stat. Takze lidi houpat bych jeste pripustil. Ale s nimi triskat o zem bych nedoporucoval. Mohlo by se stat, ze by nekdo na autora poslal ten milion syrskych uprchliku.

1 1
možnosti
Foto

A něco konkrétního máte?

1 2
možnosti

Je Islám v ČR problém? JE ! Protože Evropa je území bez hranic a muslim ve Vídni je pro brňáka blíže než muslim v Praze.

4 2
možnosti

K56a14r94e53l 16M33a64s91e37k

28. 5. 2016 15:26

A ke všemu se Konvička rozpustil... :-)

3 1
možnosti
Foto

Já si myslím ale, že tzv. saláfisté, anebo více wahhábisté v současném muslimství hrají dominantní roli z tohoto důvodu: Toto učení je oficiální naukou nejbohatší země Perského zálivu Saúdské Arábie, jež má díky petrodolaru a účasti ve svých charitách, zakládání wahábistických škol, univerzit největší vliv. Díky ropě a dolarům. Ostatní muslimové už kromě šítů prakticky neexistují. Umírněnější žijí mimo oblast Blízkého výdhodu napříkald v USA, UK, Francii a jejich mladí lidé se posledních letech neuvěřitelně radikalizují. Je to dáno, že vidí svět zcela jinak, nežli jejich umírněnější rodiče. Ti brali USA a UK jako kamarády, kteří u nich stavěli různé přehrady, domy, ropné vrty atp. a pomohli jim vybudovat jejich blahobyt. Mladí muslimové ale po útocích George Busha na Irák a Afgánistán a podpoře USA Izraeli vidí v západu spíše ideologického nepřítele, jímž více nežli jejich tracionalističtější rodiče pohrdají.

1 0
možnosti
Foto

Nejvíce muslimů v dnešním světě je v Indonésii, Malajsii, Pákistánu, jižní Africe a jinde. V těchto zemích je salafismus považován za úchylku.

1 1
možnosti
Foto

Já bych i dovedl pochopit, jak jse to myslel, ale napsal jste to úplně blbě. Souhlasit se dá snad jen s perexem. Každé učení se dá zneužít, ale v žádném učení, kromě islámu, není tolik výzev k násilí a netolerance k jiným vyznáním.

P.S. Až dojede kvalifikace F1, napište mi, prosím, pořadí.

1 0
možnosti
Foto

Ricciardo, Rosberg, Hamilton, Vettel, Hulkenberg, Raikkonen. Sainz. Perez, Kvjat, Alonso

3 0
možnosti
Foto

Já, pokud bych opakovaně dostal přes ústa od nějaké, jasně definované skupiny s vévodícím poznávacím znakem, v tomto případě islámem, tak si dám setsakra pozor.

A co se definice týče, tak autor, doufám, souhlasí s tím, že vyznavači islámu se jmenují muslimové.

1. Ney York 2001. Odkaz nehledám, skutečnost je obecně známa

2. Madrid 2004. " On Saturday, 13 March, when three Moroccans and two Pakistani Muslims were arrested for the attacks"

3. Londýn 2005. Šlo o 4 mladé muslimy, Odkazy jsou zbytečné.

4. Paříž 2015, Charlie Hebdo a hlavně Bataclan. Je nutné hledat odkazy na muslimy? Je to self explaining.

5. Brusel 2016. Ani zde snad není žádná pochybnost.

A určitě jsem něco zapomněl nebo úmyslně vynechal. Třeba Tunisko, myslím, že v roce 2015 a další.

Takže, pokud někdo chce tvrdit, že všechny tyto činy nemají jako společného jmenovatele vyznání pachatelů, kteří všichni byli muslimové a tím je ono vyznání, tedy islám, pak nemám slov, ale na požádání dám dotyčnému kontakt na jednu adresu, kde mu to vysvětlí.

8 0
možnosti
Foto

Já netvrdím, že pachatelé těchto kriminálních aktů jsou obecně považováni za muslimy, ale nedokazuje to nic. Jejich pohnutky byly kriminální a nikoliv nábožensky motivované. A to se snažím svým textem popsat.

2 8
možnosti

Vy se asi musíte doma hodně nudit, co?

1 0
možnosti
Foto

V pohodě. Sleduji kvalifikaci Formuli 1 a odepisuji fanatickým antiislamistům na jejich nesmysly podložené nesmysly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.