Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Vážený pane. Napřed porovnejte život a činy dvou představitelů náboženství. A to Ježíše Krista a Mohameda (křesťanství a islám). Co učil Kristus a co Mohamed? A napište potom, k čemu jste dospěl. Ale takové "žvásty" co jste napsal už nepište, aniž by jste si neudělal vzájemné porovnání těchto dvou představitelů náboženství.

2 0
možnosti
Foto

Oni už se našli nějaké důkazy o existenci Ježíše? Abych měl co porovnávat;-)

0 0
možnosti
JK

To zase někdo něco tvrdí o islámu. Pan Polický před časem tvrdil, že mezi migranty nejsou teroristé. Nedávno potvrdil expert, že tam jsou teroristé. Takže se tihle uklidňovací lidičkové bohužel občas seknou.

1 0
možnosti
DK

Tak co se tyce pana Polickeho, ten se myli snad v 80% svych prispevku. Ale ani clanky predlozene jako dukaz s tim nic nesvedou.

2 0
možnosti
AB

Člověče, já jen přemýšlím, jestli jsou lži ve vašem blogu hloupostí nebo už trestným činem, případně obojím. Jako dle vás nevzdělaný vysokoškolák s příbuznými po celé Evropě (Švédsko, Velká Británie, Francie atd.), musím konstatovat jediné: LŽETE! A je mi zcela jedno z jakých důvodů.

9 1
možnosti
Foto

Pane Brichto, jako muzikanta Vás beru, ale jako představitele režimu, který se vyznačoval prověrkovými komisemi, ne.

1 1
možnosti
DK

Takze v podstate nic neni problem...ani komunismus, ani nacismus...Nicmene Mohamed by byl nemoralni clovek v kterekoliv dobe, byt nektere jeho ciny (ktere dnes odsuzujeme) byly v jeho dobe bezne. I tak byl ale skodna, provokater a agresor.

3 0
možnosti
Foto

To se dá s klidem říci o mnohých jiných politicích a náboženských vůdcích v minulosti. Nijak to s tématem nesouvisí. Ukazuje to spíš na Vaší zaujatost a neznalost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.