Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....Tentokrát s Vámi souhlas ! Babiš je tak sledovanou osobou, že každá levota,(ptačí hnízdo), je okamžitě proti němu využita.

Nějak se zapomíná na Řebíčka, min. dopravy, jehož firma při nástupu do politiky měla roční obrat 700 milionů, když odcházel 7 miliard! Že to tenkrát Kalouskovi a jeho kamarádům nevadilo! O Kalouskově "odklánění je napsána celá kniha. Jeho odpověď: Dokažte mi to !

Ať je Babiš jakýkoliv. Do politiky šel bohatý, jestli si něco přihraje, mohou mu to poslanci zatrhnout! Ale.....kluci, kteří si nenápadně přihrabávali i když přišli do politiky s holým zadkem, bohatnou ! Ale ...nejsou ve střetu zájmů! Mají po žížalkách!

Tak v dojemné shodě se obejme část koalice s opozicí, kteří jsou z Babiše na prášky a vyhlásí se lex Babiš !

V kontextu s rychlou a bezodkladnou a zvláště mimořádně utajenou " reorganizací" policie zařízenou CHovancem před volbami, aby nedejbože Šlachta,(kauza Vidkun a možná další), zase něco nevyšťoural, můžem to nazvat - lex Šlachta. Strach je motivací všeho toho zběsilého konání, důvěryhodnosti Sobotky a spol to nepřidá! R^R^R^

2 1
možnosti

L43i94b50o94r 78V43a57n23ě75k

19. 9. 2016 12:48

Ano.

Jen bych doplnil, že Babiš zbohatl za velmi podivných okolností.

A do politiky s velkou pravděpodobností šel hlavně proto, že hrozilo, že by přišel o dotace a nesmyslnou politiku biopaliv a bohatnutí jeho firem z dotací zemědělstvím.

Však se také nejdříve pokoušel před sebe nastčit loutky/figurky....

1 1
možnosti

Funguje to přesně tak, jak Klaus předpověděl. Kraje = novodobé pašalíky.

1 0
možnosti
Foto

Ano. A pro jeho bývalé souputníky především

1 0
možnosti
Foto

Babiš - konatel dobra a Komárek jako jeho křišťálově čistý kazatel. To je síla. ;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

To netvrdím. Jen se nějak mezi mnohými zapomíná na to, jak to fungovalo bez Babiše. A v té včerejší debatě v ČT byl podle mého názoru mnohem horší Laudát. Komárek se pouze odkopal ve věci zákona o ČT.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS