Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Klobouk dolů, fakt je vidět, že jste v tom světě získal zdravý náhled na věc!! Opravdu provokujte na "světové úrovni"!! ;-DR^

9 0
možnosti
Foto

Ale jen na českých webech, Germáni se s ním totiž nebaví, tak jako s žádným jiným přivandrovalcem.

1 1
možnosti
PB

.... ty průsery tema vomluvenkama nějak přivoláváte,- po každý ódě na islám se nějakej šmejd postará vo slušnej masakr a kupodivu za poslední dva roky to byli v Evropě jedinci či týmy vyznávající islám (ať byl jejich společenskej status jakejkoliv),- bylo by teda na místě ptat se ...... PROČ ?!?

3 0
možnosti
FJ

S Vaším názorem zásadně nesouhlasím.

Útoky které jsou vedeny ve jménu islámu nelze dávat na rovinu s útoky psychicky vyšinutých jedinců. Dopouštíte se manipulace.

Muslimové již dávno a my dnes se stáváme obětí islámu.

Jak jinak lze vysvětlit fakt že před například 20 lety bylo v Evropě bezpečno a dnes je situace diametrálně odlišná?

17 1
možnosti
Foto

Nevím o žádných útocích ve jménu islámu v Evropě v poslední době, snad s výjimkou toho feťáka inspirovaného Breivikem v Nice.

0 17
možnosti
MR

Jsou tady rúzná esa mezi bloggery, ale napsat něco podobného cca 12 hodin po dalším útoku, to klobouk dolů. Myslím, že spíš než cokoliv jiného, tak se dobře bavíte. Je to ovšem zábava poněkud nevkusná.

21 1
možnosti

Riziko nejsou jen muslimové. Jsou to všichni kulturně nekompatibilní imigranti (mezi kterými muslimové převažují).

13 1
možnosti
Foto

Odkud imigroval do Norska Breivik? A je kulturně nekompatibilní?

1 16
možnosti
VE

Tak on to nebyl terorizmus, ale ono je těm pozůstalým jedno, který magor popravil jejich blízké. Souvislost i imigrací je ta, že se imigranti z arabských a afrických zemí se vyznačují větší kriminalitou, agresivitou a nižší inteligencí. A jelikož se jednalo o Araba, tedy i tak je to argument proti jejich vítání

12 0
možnosti
Foto

Máte na mysil události z Uherského Brodu?

0 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 1
možnosti
Foto

Nevím o žádném útoku islamistů. A ani nevím co se pod pojmem islamisté skrývá. Ty útoky páchají nemocní, frustrovaní a zakomplexovaní zločinci.

0 11
možnosti
VH

Tomu nerozumím: "Dokud bude existovat ekonomický model postavený na spotřební dani z alkoholu, tabáku ......, bude existovat riziko, že se občas někdo přešlehne a bude vraždit." To jako vyšší cena alkoholu a tabáku způsobuje, že se někdo (za ještě větší peníz) zdroguje a bude vraždit? Můžete mně to, moc prosím, objasnit?

Politici hledají viníka? Ó nikoliv. Politici žvaní obdobně, jako tento blog. Že jsou to jen výstřelky jednotlivců, nemající s extremizmem nic společného. Možná, že některé události nikoliv. Jen jejich aktéři jsou ze zemí s jinou kulturou. Včetně kultury řešení sporů.

Spor o zbraně: zatím byly všechny drženy ilegálně. Většina ani nemohla být ze soukromých rukou (zbraně byly vojenské).

Je politováníhodné, kolik kulturních lidí se drží bezmyšlenkovitě své ideologie: Jedni věří, že Rath nic nespáchal, druzí že Babiš nic nelegálního neprovedl a třetí, že nás migrační vlna obohatí. (Obohatí: o mrtvé, možná později i kompletně zotročené Evropany.)

13 0
možnosti
Foto

Zbraň toho mladíka v Mnichově nebyla držená legálně. Zbytek bez komentáře.

0 2
možnosti
EP

Ano, zkuste omezit nelegální zbraně, laskavě. Poproste mafiány, ať je už ne internetu neprodávají. A vám do 5oho jaksi nezapadá, že v posledním týdnu vraždili MUSLIMOVÉ. Výhradně.

7 0
možnosti
ZB

Ta ženská od nás byla také muslimka?Ten pošuk co střílel na exekutora byl také muslim? A tak by se dalo dlouho pokračovat...

2 6
možnosti
TB

V Ansbachu útočil Syřan. Byl to útok islamisty, říká bavorský ministr

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/explozi-v-bavorsku-zpusobil-migrant-ze-syrie-fok-/zahranicni.aspx?c=A160725_062410_zahranicni_rych

útok muslimského uprchlíka, co chcete víc? Rv

11 0
možnosti
Foto

V německých sdělovacích prostředcích je těch informací víc a jinak.

0 3
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.