Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy jsem neviděl nacistu a přesto se nacistů bojím. Bojím se jej z důvodu, že vím, co nacismus představuje. Ze stejných důvodů se bojím islámu, protože z historie vím, co islám znamená.

3 0
možnosti
PS

nikdy jste neviděl nacistu.

Takže se běžtě podívat na demonstrace, ve který čeští "vlastenci" nosí šibenice a vyhrožují jinak smýšlejícím. Nebo si zajděte na demonstrace české DSSS.

Ale těhle se zřejmě bát nebudete, že. Ti smýšlejí stejně jako vy!

P.S. co vás z historie na islámu tak zděsilo, že vite, co islám znamená? Historie křesťanské Evropy vás ale neděsí, že?

0 6
možnosti
PB

..... tak pravda, šíření dobra je fakticky doménou islámu,- enem mi jaksi uniká, proč maj v tej Francii kvůli temu DOBRU už víc jak půl roku výjimečnej stav V?!?

7 1
možnosti
PS

aha, takže když faráři div ne hromadně znásilňovali děti v různých ústavech a zařízeních, bylo na vině křesťanské náboženství.

0 8
možnosti
PS

Karma a souhlas. Ale tady vám "nařežou". Hlavně takoví papíroví islamobijci, jako Beneš a jemu podobní.

1 12
možnosti
SB

Jak jsem již napsal:

Kdyby pan Matuška psal na téma, které s morálkou nesouvisí, tedy třeba zda má trenér národního týmu postavit Lafatu, nebo Škodu, zda je fotovoltaika výhodná, či nikoli, tak bych nepřipomínal autorovo selhání v minulosti a závažný trestný čin, kterého se dopustil. Prostě buď je lepší mít tak Lafatu, nebo je lepší mít tam Škodu. Stejně tak buď fotovoltaika výhodná je, nebo výhodná není. Avšak v žádném případě nic z toho nesouvisí s páně Matuškovou trestnou činností, s mou tou a tou špatnou vlastností, s vaší tou a tou chybou nebo s tím, že nějaká Marie nyní zrovna nasazuje parohy nějakému Pepíkovi, který se s ní před patnácti lety oženil.

Ale když pan Matuška hned v úvodu píše o morálce, tak by sám měl být čistý alespoň z hlediska trestního rejstříku.

Nechápete rozdíl mezi tím, když člověk s problematickou minulostí píše o tématu nezávislém na morálce, nebo když naopak se morálkou ohání?

4 1
možnosti
Foto

Vy jste dobrý provokatér, klobouk dolů! R^

4 0
možnosti
KK

Co pro mě znamená Islám? Nepřítele Evropy a civilizace od doby jeho vzniku do dneška.

11 1
možnosti
BO

Bude-li v roce 2050 žít na Zemi 2,8mld. muslimů, válka je jistá. Stačí se podívat na mapu, kde se nachází většina muslimského světa - pouště, hory atd. Vody a obdělávatelné půdy poskromnu. Nesmírná chudoba, pojící se s každou takto markantní populační explozí, v kombinaci se stále se radikalizujícím islámem k ničemu dobrému nepovede. Ono, můžete být slušný jak chcete, ale když potřebujete zoufale nakrmit své dítě, jde vše stranou. Pak už stačí jen výřečný imám, který ukáže na části světa, kde se ještě žije dobře a ...

10 0
možnosti
TJ

Myslím, že naplňujete definici šílenství.

8 0
možnosti
MS

Pane Matuško, jedna zásadní otázka. Četl jste Korán?

4 0
možnosti
Foto

Pane Svobodo, děkuji za otaázku. Ano, četl.

0 0
možnosti
SB

Nezlobte se, ale když bude člověk jako Vy, který byl pravomocně odsouzen za trestný čin podvodu a který otevřeně říká, že se za to nestydí, psát články na témata řekněme technokratického rázu (zda je pro nás výhodné členství v EU, zda je výhodné pěstování rostlin na biopaliva, zda má trenér Vrba postavit do základní sestavy Lafatu, nebo Škodu, zda byl lepším ministrem financí Klaus, Rusnok, Kalousek či Babiš, zda se Vám více líbí Dvořákovy Slovanské tance, nebo Smetanova Má vlast), tak proti tomu nelze nic namítat. To jsou témata zcela nezávislá na osobní morálce pisatele.

Ale ať se na mne nikdo nezlobí, když píšete Vy článek, ve kterém se oháníte osobní morálkou, tak to doopravdy vyznívá poněkud divně.

K očištění musí člověk otevřeně přiznat, že pochybil a že se za tuhle část své minulosti stydí. Dokud tohle neuděláte, tak nechápu, proč by Vaše slova o morálce měla být lidmi, kteří se trestného činu nedopustili, nebo lidmi, kteří se něčeho takového sice dopustili, ale kteří tuto svou minulost dodatečně přehodnotili a uznali svou chybu, brána vážně.

Vaše pochybení z minulosti si na google může najít kdokoli, kdo zadá jméně "Ladislav Matuška".

Takže veškerá slova o lidské slušnosti, kterými se v tomto blogu oháníte, na mne od Vás působí velice divně.

7 1
možnosti
Foto

Pane Beneši, k tomu co píšete jsem se na svém blogu otevřeně vyjádřil, takže nemáte pravdu, pokud tvrdíte to, co tvrdíte. Hezký den.

0 1
možnosti
TB

V životě jsem potkal mnoho komunistů. Naprostá většina z nich byli slušní, čistotní, uctiví, pokorní, mírumilovní a solidární lidé.

A přesto nechci, aby zde komunismus byl ;-)

19 1
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.