Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

... pokud má autor pravdu, je nás tu v Česku maximálně 110, možná 113... zdá se, že vymíráme mnohem rychleji, než uvádějí statistiky, s tím by se fakt mělo něco dělat...

10 0
možnosti
Foto

A A.B. Bartoš si dělá jejich seznam. ;-D

3 0
možnosti
RB

Voni jsou hlava, pane vachmajstr, to se hned tak nevidí.

8 0
možnosti
DD

Neměl by to začít někdo sčítat? Bo na mě taky nějak zapomněl ;-D ...

7 0
možnosti
SB

Napadá mě jedno možné vysvětlení: Pan Matuška žárlí na postavení pana Polického jako jedničky v hitparádě demagogie. Chce za každou cenu tou jedničkou být on a pana Polického odsunout na druhé místo.

To se mu pomalu začíná dařit. Pan Polický je hodně velký demagog, ale že je nás, kteří tady nechceme islám, jenom sto v celé ČR, to nepíše ani on.

On se naopak rád staví do pozice menšiny, která bojuje proti většině. Zcela správně (pan Polický) vychází z toho, že když chce vypadat jako člověk s duševní převahou nad jinými, musí propagovat menšinové názory. Jakápak převaha by to mohla být, když 99% lidí má stejné názory? Příměr: Těžko se mohu chlubit tím, že umím malou násobilku, když ji umí většina národa. V tom případě by člověk nevypadal jako oduševnělý jedinec, který vidí tam, kam ostatní nikoli.

Pane Matuško, jestliže chcete ukázat, jak jste oduševnělý, tak zároveň nemůžete psát, že takových lidí je převážná většina. Kdyby to byla pravda, už byste nebyl špičkový intelektuál, za kterého byste se rád považoval, ale pouze jeden z 99% národa.

Jestliže chcete ukázat, jak vysoko nás přečníváte, musíte ukázat, že hlupáků (tedy hlupáků podle Vašeho mínění) je 99% a Vy jste jedním z toho 1% inteligentů.

Ale to Vy asi nepochopíte.

27 1
možnosti
MB

Zapomněl jste na pana Peszyňského. Ti tři se hledali, až se našli. Na blogu idnesu.

3 0
možnosti
MP

Pane Matuško, nevysadil jste náhodou léky? Dle vašeho blouznění soudím, že váš zdravotní stav je velmi vážný!:-(

16 0
možnosti
Foto

Fascinuje mě, kam až může člověk klesnout, jen proto, aby na sebe upoutal pozornost. To je ta lepší varianta. Ta druhá, horší pro autora, je ta, že tyto své nesmyslné a naprosto mimo realitu posazené názory myslí vážně, a pak má pravdu v jednom, a sice, že se asi opravdu bavíme o nějaké nemoci, ovšem v opačném gradu, než se autor domnívá...

22 1
možnosti
JK

J35a85n 79K31o37z67á62k

7. 4. 2016 9:57

V kanceláři jsme tři+tři doma+čtyři z mariáše. Takže 100+10

4 0
možnosti
MP

Také se hlásím i s celou svou rodinou. Takže plus další 4!

5 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.