Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Surda.Surdejovic

23. 1. 2008 11:33
nechci číst nekrology

Jsem optimista a proto bych neházel flintu do žita. Kvalita současného Radiožurnálu je opravdu ubohá a každý soudný člověk to musí uznat. Proto budou nutné změny. Bohužel se obávám, že současná ředitelka p.Tachecí, není schopná reflexe a proto bude muset být vystřídána schopnějším člověkem.

0 0
možnosti

Erick Berne

22. 1. 2008 21:02
vystupovaní p. Tachecí

Tahle žena neumí nebo snad není schopna aplikovat základní principy v komunikaci. Tahle žena má být veřejným zdrojem komunikace? Takovou afektovanou ženskou bych nezaměstnal nikdy ani nevpustil mezi lidi! Prvně by měla vystudovat sociální komunikaci a základy psychologie a pak může veřejně vystupovat. O konsensuálním paradigmatu jistě ani o co jde.

Paní Tachecí, zamyslete se vážně a bez urážky nad sebou, chybí Vám osobnostní předpoklady a nepomůže Vám se afektovaně vybíjet na druhých!

0 0
možnosti

settt

17. 1. 2008 11:14
money talk...

rádio poslouchám víceméně jen v autě a pro mne byl Radiožurnál právě svou konzervativností vyjímečným rádiem... všude jen samé reklamy, stejné písničky pořád dokola, prostě komerční svět...

Tachecí dala rádiu opravdu tvář toho, co funguje např. tam, odkud odešla , F1. a nebude to lepší...pro ní hovoří jen fakta, čísla... ano, takoví manažeři nám vnucují svůj postoj ke všemu...

Radiožurnál měl velice dobrou sledovanost , takže pánové ve vedení se rozhodli, dát rádiu dynamičtější tvář...takže sledovanost bude lepší...jenže ten "kabát" ala Frekvence 1, Impuls apod, je více než čitelný...

Můj názor je jednoznačný... ne vše, co se mění se mění k lepšímu...

nechci být zlý, ale vystupování paní Tachecí je něco neskutečného...arogantní, neomylná, emancipovaná ..přechytralá...dámy prominou..kráva...!!!! z té ženy nevyzařuje nic ženského...stroj na čísla, grafy, apod...no comment...

0 0
možnosti

PETR S.

16. 1. 2008 18:31
To je síla!

YOU TUBE - podívejte se na záznam DOBRE RANO CT z 15.1.   s paní TACHECÍ  Rv

0 0
možnosti

Stanislav Procházka

16. 1. 2008 9:34
Pokora se vytratila, čeština trpí, opisovat se nemá

Paní ředitelka Tachecí opisuje a tak dnes nevím jaké rádio poslouchám, je to Impuls (proti této stanici nic nemám ona se tak profiluje) nebo podobná stanice.Kultivované hlasy se nahrazují agresivitou.Nejlepší příklad je pan Pokorný, jeho projev dnes je komický on to neumí a já se divím, že se nechá takhle zesměšnit.Dopravní informace když dal informaci pan Holomčík tak to bylo profesionální,vážím si informátorů kteří do rádia zavolají,ale to nezamená, že každý infomátor je dobrý hlasatel a češtinář,Neustálé opakování jmen,ta jsou důležitá u jenom u lidí, kteří program stanice profilují.U ostatních je to osobní zviditelnění aby při změně zaměstavatele se o dotyčném vědělo.

Pani Tacheci je moderní a to se jí nemůže odepřít.Názor posluchače jí moc nezajímá, protože posluchač tomu nerozumí, posluchač si musí zvyknout.Snad paní ředitelka pochopí, že je na nesprávné adrese, komerčí rádio to je její bhudoucnost, pojem služba veřejnosti jí nic neříká.

0 0
možnosti

dóv

12. 1. 2008 17:23
Souhlasím a je mi smutno

Je mi smutno po pořadech jako Zápisník zahraničních zpravodajů a Dva na jednoho,  že neuslyším všudypřítomného pana Kukačku a spoustu dalších věcí. Pokud chci komerci naladím si Impuls. Děkuji, že jste mu pomohli:-(.

0 0
možnosti

kyselina sírová

12. 1. 2008 15:23
Souhlasím s autorem

Teď už v autě budu poslouchat pouze MP3... škoda... ;-(

0 0
možnosti

Berkowitz

11. 1. 2008 23:33
radiožurnál

radio jsem zastřelil a zakopal

0 0
možnosti

Jenda

11. 1. 2008 21:10
Souhlasím

Bohužel musím souhlasit s autorem... Čest památce Radiožurnálu.

0 0
možnosti

adéla

11. 1. 2008 23:01
Re: Souhlasím

R^

0 0
možnosti

Ten co má rád rozhlas

11. 1. 2008 19:24
Modlím se,

aby nějaká podobná osoba jako ta šišlavá paní nebyla nasazena i na likvidaci ČRo 2 Praha. Reginu už se podařilo zlikvidovat, ještě přiblížit masám Vltavu. Nevím, proč dělají z ČT Novu a nyní z ČRo nějaký Kiss nebo Impuls.

 Nejspíš budu muset co nevidět ČRo1 žalovat pro poškození zdraví, neboť při každé znělcese naprosto vyděsím - nevím, jestli to jsou hodiny, mobil, počítač,auto, či něco jiného. Promiňte, to mohl vymyslet jen naprostý idiot.

Nejlepší ze všeho je ta dívenka, co je tak nadšená z toho, jaké je náledí, jak mrzne, padá mlha a podobně. Seriozní informace o počasí jsou asi zbytečné. Zapadá to ale do uboze hrané uvolněné nálady a vzájemného přihlouplého oslovování a uchechtávání hlasatelů a moderátorů dle vzoru trapných hlasatelů TV Nova. To, že většinový obyvatel je tím možná nadšen (ale on mu to někdo záměrně vnutil!!), myslím neznamená, že by se měly mrvit veřejnoprávní sdělovací prostředky. Přece si je platíme, aby byly jiné než ty komerční.

Češi, vzhůru do podprůměru!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.