Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M92i12l86a59n 11R80a19d96e91k

15. 8. 2017 19:28

a sakra, zase jste o kus otocil?;-D v minulem clanku vam vadili jen priliv cernochu do Evropy, ale hlasal jste ze islam vam nevadi. Co to?I me jste odseknul v diskuzi ze jste tolerantni k nabozenstvi miru;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano. A tady uvádím souvislosti

0 0
možnosti

.... nj,- ale my sme si ty problémy sami vypěstovali a k temu cíleně vykonstruovali smyšlené a vylhané vomluvenky !,- ....teda s výjimkou Austrálie,- vo tech Barbarech v Rusku, Číně, Indii, Japonsku, na Filipínách atd. se radši ani nezmiňujuVEU !

3 0
možnosti
Foto

Trochu nepříjemně mne překvapilo, že první cesta amerického prezidenta Trumpa směřovala právě do Saudské Arábie a navíc jim přislíbil dodávku zbraní. Pokračování cesty do Izraele a Vatikánu tento nepříznivý dojem zcela nesmazalo.

Na jedné straně chce bojovat proti islámskému terorismu a na druhé straně podporuje největšího exportéra radikální islámské ideologie wahábismu. Rv

4 0
možnosti

M41i10l34a15n 31R71a93d56e22k

15. 8. 2017 19:29

protoze chce aby s tim neco delali oni sami, a aby se mlatili mezi sebou kdyz je to bavi

1 0
možnosti

situace je poněkud mnohem složitější a zároveň i jednodušší než si myslíte...........jde o boj mezi impérii, kterým se dnes eufemisticky říká velmoce.......a islám byl jen velmi takticky zneužit pro účely tohoto boje imperií.......

0 0
možnosti
Foto

Typ je váš názor. Já mám jiný

1 0
možnosti

Vaše úvahy jsou pro někoho zajímavé,ale zbytečné. Vyvracet cokoliv nemá cenu.Jestli Vám někdo za to tleská a máte dobrý pocit,tak Vám ho přeji.

0 0
možnosti
Foto

Ty ses dobře překabátil. Co vedlo k takové změně myšlení? Není to tak dlouho, co se o Tobě dalo říci, že jsi "sluníčkář" a "vítač" a najednou tohle? Někdo Ti hecknul blog...?

4 0
možnosti
Foto

Třeba si četl pouze první plán

0 0
možnosti

Prijde mi nehorazne, ze byl vas predchozi clanek stazen z titulni strany, pricemz obsahoval jen obecne znama a pristupna fakta. To uz je presne ta cenzura, ktera nepomaha, ale skodi.

1 0
možnosti
Foto

Já to beru sportovně. Admini jsou zaměstnanci soukromé společnosti, která nám pisálkům poskytuje prostor. Je to jejich právo. Jen mě mrzí ta argumentace. Ta je zbytečná. Prostě je to naše a bude to po našem. To by bylo fér.

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.