Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Myslíte si, že v jiných národech nejsou špindírové?

6 0
možnosti
Foto

Tenhle text je o Češích. To, že někdo někde ubližuje broučkům s tím nijak nesouvisí

4 1
možnosti
VV

Nechápu smysl tohoto článku, prozradíte? Mimochodem, kde se to pohybujete, já potkávám většinou lidi, kteří o sebe dbají a smraďocha potkám zřídka.

7 0
možnosti
SB

Já si myslím, že o Češích by se mělo psát jen to, co je typické pro Čechy. Například dechovka (tradice sice silně slábne, ale stále ještě je v Čechách a na Moravě nejsilnější z celého světa), záliba v pivu (nejsme jediní, ale je to pro nás dost typické), třeba i sandály v ponožkách (i když nevím, co na tom komu vadí - kdo chce, ten ať si chodí v ponožkách, kdo chce, ten ať si chodí bez nich. Nechápu, proč ponožky v sandálech někomu vadí, ale je pravda, že česká specialita to je).

Avšak nechápu, proč někdo píše článek, který formuluje jako o Češích, a píše tam o věcech, ve kterých jsou srovnatelné národy na srovnatelné úrovni, tedy o něčem, co českou specialitou není.

To byste rovnou mohl napsat třeba o tom, že každý Polák chodí několikrát denně na malou stranu, každý Bulhar potřebuje denně několik hodin spánku a každý Madagaskařan dříve či později zemře. Pravdu byste měl, ale nechápu, proč byste to psal o Polácích. Bulharech nebo Madagaskařanech, když je to společné všem národům.

5 0
možnosti
Foto

To je asi takto. Občas se najde Čech, žijící jinde a má velkou potřebu. Zasmrdět těm, co žijí ve své vlasti;-) A móda/nemóda s ponožkami v sandálech je akorát k smíchu.Dříve bylo normální mýt své čisté nohy v čistých ponožkách a nohy si chránit před chladem i špínou. Co se týká čistoty obecně, vždy byly počátky v rodině a její výchově potomkůR^

1 0
možnosti
Foto

No já si tedy nohy myji zásadně bez ponožek. ;-)

3 0
možnosti
Foto

;-D Inu, mohou být i tací, kteří, když si nohy skutečně řádně umyjí, mohou zjistit, že na nich mají ještě jedny ponožky;-)

0 0
možnosti
Foto

Normálně překlepy přehlížím, ale tady se to nabízelo. ;-)

1 0
možnosti
RJ

R25a59d89e92k 78J65a10r75o12š

11. 7. 2017 19:20

Ponožky v sandálech nosím od mala do teď. I v těch nazouvacích crocsech. Móda nemóda, mně to prostě bez ponožek rozedírá kůži.

Neboli parafrázujíc žáka Plhu (pana Kemra):

Já když nemám ponožky, tak krvácím... :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.