Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D14a34v59i50d 94V84l32k

12. 9. 2016 19:24

;-D;-D;-DJste vtipnej

0 0
možnosti
ZB

To je článek z Rudého práva se změněnými jmény? Takovou agitku by svedl jen Jasánek z Černých baronů.

0 0
možnosti
JK

Mohu se zeptat v jakém oboru pracujete? Ta otázka se týká vašeho tvrzení, že se máme lépe než kdykoliv předtím a já jsem přesvědčený, že je to hlavně díky pracovitým občanům, kteří vytváří materiální hodnoty, ze kterých se potom mají dobře i ti ostatní občané. Proto jsem zvědavý, kam patříte vy.

0 1
možnosti
LV

Ale no taaak.

Taková zkratka k vulgarismům....

0 0
možnosti
TP

Pan Matuška níže píše, že se muslimové v Evropě integrovali a neexistuje tam problém. Zde jedna novinka z Rakouska ;-D;-D;-D http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/turci-v-rakousku-mame-odejit-tak-nam-dejte-sto-tisic-eur_396927.html

0 0
možnosti

P28e64t29r 54Č76e71j51k63a

7. 9. 2016 17:46

Pan Matuška žádná česká média nebere ;-D

0 0
možnosti
LV

Víte pane Matuška co se mi na Vás - po přečtení i tohoto blogu - tak líbí, co u Vás bezmezně obdivuji?

0 0
možnosti
KM

Vítejte zpět, inženýre kandidáte. Máte nějaké nové citáty z Koránu? ;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D,,Evropský vlastenecký podzim a polemika s naprosto bláznivými blogery a diskutéry"

Matuškovi ,,hukvaldy", ovšem v ,,němcích":-PTak jak je to s tím vlasteneckým podzimem?8-o

Německo zůstane Německem. Se vším, co je nám drahé, prohlásila Merkelová v Bundestagu – Novinky.cz

Ovšem říci tak, že Česko Českem zůstane se vším, co je nám drahé, to bylo řevu,že;-)

2 0
možnosti
Foto

Moji Pražané mi rozumí. A Česko mám rád. Opravdu.[>-]

0 0
možnosti
JS

Jistě, blogeři a diskutéři jsou blázniví, jen Vy jste normální.

Osobnost komisaře pro lidská práva Zaída Husajna je přímo výsměchem lidským právům. Tuto funkci nemá kvůli své oddanosti lidským právům, ale kvůli značnému vlivu, které v OSN mají země, které ho tam prosadily a které mají daleko do funkčních demokracií, natož aby byly příkladem dodržování lidských práv. Sám Husajn je členem jordánské královské rodiny a Jordánsko má přímo fatální problémy s demokracií i lidskými právy. Islamistické vražedné útoky jsou tam na denním pořádku, značná část země je zaminována, nezaměstnanost se pohybuje v desítkách procent a korupce je doslovnou součástí státního aparátu.

Nejen z tohoto důvodu nemůže Zaid Husajn pronést žádnou excelentní větu. Pokud by bral problematiku lidských práv vážně, musel by se cele angažovat ve své vlastní zemi a pochybuji, že by se mu za celý jeho život podařilo v Jordánsku vyřešit alespoň ty nejzávažnější problémy.

To, že jsou řadě Evropanů naprosto ukradené otázky, které se týkají národní suverenity a svobody, je dobře nebo špatně? Vy tento nezájem prezentujete jako něco, co je v opozici vůči Wildersovi a dalším kritikům přístupu k imigraci a islámu. Takže Vám se líbí nezájem jako program života Evropanů? Tak přesně tohle se líbí také vrcholným evropským politikům. Mohl byste být jejich mluvčím. Tito lidé totiž vůbec netouží po tom, aby jim do jejich politiky někdo kecal. Názorným příkladem jsou vyjádření německého ministra financí, který letos v červnu prohlásil, že bez přistěhovalců Evropě hrozí "degenerace v příbuzenských sňatcích" a že "muslimové přispívají k otevřenosti a různosti". Mluvil také o "tureckých ženách ve třetí generaci" a označil je výrazem "enormí inovační potenciál". On mluví o Evropanech jako o chovném stádu, které je třeba šlechtit křížením.

Takže byste se měl vydat na ty houby, ale mějte na paměti, že když budete sbírat jen takové houby, které ostatní nesbírají, neznamená to, že ti ostatní jsou blázni.

11 0
možnosti
Foto

Uklidním Vás. Nejsem normální a infarkt Vám snad nehrozí. A rád bych Vám udělal radost a za ty literární perly, které píšete, bych Vám rád nechal zahrát nějakou hezkou písničku. Jaký je Váš oblíbený rozhlas po drátě?

0 0
možnosti
ZB

Karma.Lid hledá nové elity a děda "Kolýn" Juda,vášnivý čtenář Protiproudu a obdivovatel Hájka je prostě karmicky ocenovaná "elita" zde na blogu,jako předtím třeba Olšer,Vyvadil nebo Konvička....takových žvástu tady už bylo a někteří lidé jsou jimi nadšeni a hned mají pocit toho správného a revolučního "vlastenectví"....

3 2
možnosti
Foto

Je to asi 6 diskutérů, jsem optimista

0 0
možnosti
ZJ

Zatnul jsem zuby a přečetl blog i diskusi.

Že šabatovi a Úhlovi jsou jedna rodina vím dlouho. Ale, že do stejné hromady patří i Matuškovi. To je novinka.

Proti autorovi je duo Hollan - Stropnický banda xenofobních pravičáků.

5 0
možnosti
PB

...... nerostou !,- ty bestie tady normálně nerostou,- ale vím kdo za tem stojí !,- Wilders, Orbán, Trump, Le Pen, Zeman, Hofer, Farage,- a všecky je pase Putin ! Možná v tem jede aj ten doktor Martin, ale v tem si nejsu jistej, protože vůůůbec nevím vokehode VEU!

6 0
možnosti
Foto

K Martinovi mě Donutil jeden příbuzný. Jednou. Víckrát ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.