Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono ale nejde o to, jak tu výzvu německé vlády komentovala naše média, ale jak na to reagovali Němci a jak to potom německá vláda "dovysvětlovala".

1 0
možnosti

Sluníčko svítí, naprostá pohoda a proto byli Němci vyzváni, aby měli doma zásoby vody a potravin alespoň na 10 dní :-(

4 0
možnosti

Já žasnu, Matuška je lépe informován než tajné služby. Dokonce naprosto jistě ví, že teď už ale opravdu nikdy žádní aláchakbárové střílet nebudou. Doteď to totiž byla jen blbá náhoda.

3 0
možnosti
Foto

Dytˇ i von ví, a jenom konejší;-)

2 0
možnosti

..... ;-D,- pééérfekt uvolňovák !,- bych to trochaj vokořenil aj tema žvástama knížat, ziskovek, duhovejch hodnot, Jourovejch, Dientsbierů, ...... zkrátka totál šaškecV !

6 0
možnosti

Tank za každým druhým rohem neciha,ale nelze bagatelizovat to co se děje třeba v Německu.,nebo ve Francii. Připadá vám tam málo krve prolite rukou muslimů?

4 0
možnosti

Ehm...mam pocit, ze vic lidi zahyne kvuli koureni....

0 3
možnosti

T13o71m39á30š 89P50í50c66l

24. 8. 2016 12:35

Díky za informace, pane Matuško. Víte, v jednu chvíli jsem opravdu věřil těm lžím, že ve Francii či Německu muslimové pravidelně někoho zabijí, ve Švédsku se neobejde žádný festival bez sexuálního oběžování a několik znásilnění a ve Vídni už téměř nepotkáte ženu ve vyzývavějším oblečení.

Ale když říkáte, že se nic takového neděje, jsem v absolutním klidu. A slibuji vám, že až poblíž zazní Alláh Akbar, neleknu se jako ti rasisti, xenofobové plní předsudků, kteří utíkali ze Staroměstského náměstí, ale s klidným hlasem budu všechny uklidňovat, že se nic neděje a v Evropě je všechno v nejlepším pořádku. A toho, kdož toto zaklínadlo zvolá, pozvu na pivo.

6 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Znáte statistiky o zločinnosti podle etnického původu či náboženství? Pokud ano, věděl byste, že "muslimové" kradou, dopouštějí se podvůdků a kšeftují s drogami. Za násilnou trestnou činnost ve vězení sedí v drtivé většině našinci jednotlivych zemí. A podobně je to i s kriminalitou obecně. A to sexuální obtěžování ve Švédsku je výborným příkladem. Pachatelé byli tamní našinci témeř všichni.

0 5
možnosti

Až taková bagatelizace současných problémů ale taky nepomáhá...

Je zapotřebí identifikovat SKUTEČNÁ rizika, stanovit si krizový plán (třeba jako to udělalo Německo, údajně kvůli možnému dlouhodobému výpadku proudu, otravě vodních zdrojů, nebo i kvůli možnému ozbrojenému konfliktu) a sledovat situaci. Ale nikoli bagatelizovat, nebo jako v případě prakticky všech informačních médií bulvarizovat a strašit.

4 0
možnosti
Foto

Je zapotřebí chránit se opalovacím krémem proti slunci a dodržovat pitný režim

0 2
možnosti

Která většina zemí zavádí brannou povinnost?

2 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.