Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mediální masáž? Ano, ale přesně opačná než popisujete. :-(

3 0
možnosti

Blbý je, že když dojde na nějaký konflikt. Tak lidé tipu autora tohoto článku budou sedět doma a čekat až se to přežene. Ovšem plno mladejch kluků bude muset umřít.

4 0
možnosti
Foto

Podle čeho soudíte, že sedím doma? Co když jsem v Německu?

0 1
možnosti
Foto

Reakce doručena mailem:

Kontakt z formuláře: Alois.Kral@centrum.cz

vy jste odporná, lidská zrůda a morální hnůj .Tohle napsat ani ne 12 hod po dalším masakru chce opravdu velmi silný žaludek. Plivu na Vás!!!

IP:90.182.150.226

0 3
možnosti

Že vám není divný proč se teda posiluje ochrana všech možnejch prostor a dokonce uvažují o armádě v ulicích. Když to jsou náhodný duševně nemocný jedinci. Proti těm nepomůže nic. Takže politici zbytečně vyhazují peníze za naši ochranu, nebo lžou.

4 0
možnosti

Podle nemecke policie a medii se utocnik jmenoval David, tedy Zid, inspiroval se Breivikem, nosil vojenske boty jako neonaciste a lecil se na psychiatrii. Tim nas verohodne presvedcili, ze to nebyl muslimsky fanatik. Zadne dalsi nebezpeci od 2 milionu migrantu nehrozi..Ze je to pouze 1 million je LEZ. Za neprichazeji dajsi statisice jesou LZI !

1 0
možnosti

Mluvíte o mediální masáži. Všimněte si, že bezpečnostní složky v Evropě se všemožně snaží nějak ututlat společného jmenovatele všech těchto vražedných činů – islám. Dělají to podobně, jako to děláte Vy. Hledají všechno možné – psychické poruchy, videohry, drogy, "obyčejnou" kriminalitu... Jenže v muslimských zemích dochází k podobným antentátům nikoli jednou za měsíc nebo jednou za týden, ale DENNĚ. Pořád a pořád. Těchto masakrů je tam nespočet a umírají při nich každý rok tisíce lidí. Jen v Pákistánu teroristé denně zabijí kolem několika set lidí. Do zpráv se dostane jen událost, která jednotlivě překročí desítky obětí.

Dokonce i v činu toho Vašeho "milovaného" Breivika hraje svou roli islám. Ten Váš "magor v Nice" plánoval svůj útok celý rok a měl nejméně pět kompliců. Je možné, že jsou to všechno magorové (odborně řečeno), pak je ovšem tato diagnóza (dle četnosti masakrů po celém světě) typickou islámskou nákazou.

Jen úplný hlupák nebo naprostý ignorant nevidí spojitost nárůstu masakrů v Evropě s migrační krizí z islámských zemí a s islámem obecně.

Vy píšete například toto: "Posledním problém doby je alibismus. Místo hledání řešení dává množství lidí a bohužel i politiků přednost hledání viníka."

A jaké řešení nabízíte Vy? Vždyť Vy nejste schopen vidět ani toho viníka, tak jak byste mohl nabídnout řešení? Vy dokonce hledáte viníka mezi tou většinou lidí, mezi potenciálními oběťmi, do kterých vrazi střílí, sekají je mačetami a najíždí do nich náklaďáky! Vždyť Vy byste snad nejraději odzbrojil i policii a donutil lidi, aby už předem chodili s rukama nad hlavou.

Viníkem této situace jsou mimo jiné přesně lidé Vašeho typu – neschopní a neochotní pojmenovat a reflektovat skutečnost. Kolik lidí budou muset vzývači Allaha zavraždit, abyste byl ochoten změnit názor?

11 0
možnosti
Foto

Bezpečnostní složky a ututlat. To mi stačí. Dál jsem to nečetl

0 4
možnosti

J45a54n 49S19o36u83č32e86k

25. 7. 2016 13:15

Nu, pane Matušku i kdyby tento Íránec byl veden něčím jiným, než nenávistí k nevěřícím, stále zde máme onoho sekerníka ve vlaku a dalšího vraha, který usmrtil těhotnou ženu a nejnověji odpálivšího se teroristu před koncertní halou. Ani ti nemají nic společného s muslimskou vírou a bojem proti káfirům, že?

7 0
možnosti

Dlsi s tehotno zenou. Kde jste na ni prisel? Psaly to snad novinky?

0 4
možnosti

P34e44t45r 86B72r78o69ž

25. 7. 2016 13:14

Ubohé. Pár hodin poté, co se jen náhodou "nepovedl" další masakr...

Zajisté žádný z útoků nemá nic společného s islámem.

Je mi Vás líto, autore.

11 0
možnosti
Foto

Teší Vás to? To, že se "nepovedl"? Lítost si nechte doma. Můj text není o emocích.

0 0
možnosti

Touha prověřit všechny žadatele psychologem a důvěra v 100% úspěšnost takového vyšetření je stejně iluzorní jako důvěra ve stát, že mě ochrání před teroristy, silničním pyrátem a sklerosou.

3 0
možnosti

Ale tak už nechte pana Matušku být. Dokud ti muslimští vrahové nebudou mít v náprsní kapse členskou legitimaci s fotografií a razítkem nějakého úředně uznaného islámského teroristického zájmového kroužku, pak má pravdu on, žádné islamistické útoky se nestaly!

14 1
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.