Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejhorsi je, ze se to osahavani od tech migrantu uz naucili i evropsti domorodci a na trhu i v supermarktech osahavaji rajcata, merunky a dokonce i chrest.

A i v Cechach uz se davno rozmohlo osahavani volne lozeneho peciva v supermarktech. Mozna to ti ne uplne bili odkoukali od nich.

3 2
možnosti

Ono to muslimské nebezpečí zatím není na každém rohu, ale v tom to právě je: Že moudrý člověk nebezpečí vezme na vědomí včas, to znamená dříve, než opravdu bude na každém kroku.

Lidé méně prozíraví, tedy takoví lidé, jako je autor tohoto článku a mnozí další, třeba jako pravidelný účastník diskusí pan Zdeněk Bárta nebo paní Radka Kielbergerová, to zlehčují, ale obávám se, že ten smích je jednou přejde. Bohužel však už to v životě tak chodí, že až oni budou sklízet zasloužené důsledky své krátkozrakosti, tak mnozí jiní lidé, kteří to nebezpečí vidí již nyní, to bez vlastní viny odnesou společně s těmi dnešními posměváčky.

9 3
možnosti
Foto

Pripomina mi to repliku z filmu Vratne lahve, kdy se dcera pta otce: Tati, ty neveris na konec sveta, vid? Otec odpovi, ze ne. Nacez dcera prohlasi: Tak az to prijde, Ty se budes divit, ja ne.

2 2
možnosti

Takže co máte za problém, abychom neseděli doma a byli taky na bojišti? Bylo by vám líp?

3 0
možnosti

velmi osvěžující čtení R^:-)

5 4
možnosti
Foto

Jsem z toho osahávání uprchlíky v emhádé už vážně unavená... akorát dneska , dneska jsem pookřála,... když náš ilámobus na drátech dorazil k mému pracovišti...považte tu radost ...i děti byly nadšené ... koukají a ono vám místo školy stojí mešita. To vám bylo radosti. Tak jsme šli domů. Já vážně nevim, proč na ně všichni nadávají.:))

7 2
možnosti

Karma.Je to fakt hruza...dokud bude žít "vlastenec a muslimobijec" Kulhavý,žije i naděje,že jednou budou moci vyjít naše ženy na ulici opět bez burky...;-)

4 4
možnosti

Saalam alejku. Tak se budeme zdravit, až nebude salám.Mně je to ale fuk, já raději šunku:-(

1 0
možnosti

Salám a lej rum - český překlad.:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS