Jsme připraveni na miliony nových euroafričanů?

8. 08. 2017 16:39:56
Do Itálie a následně dále do Evropy připlouvá za pomoci neziskových organizací typu Lékaři bez hranic a Jugend rettet tisíce nelegálních imigrantů. Tito lidé nejsou oběti války, nejsou chudí a nejsou vůbec v tísni.

Tito lidé se prostě rozhodli usadit v Evropě za každou cenu.

To, že se nejedná o uprchlíky mající nárok na azyl z humanitárních důvodů, je potvrzeno i údaji ze zpracovaných žádostí. Například z Nigérie přišlo vloni cca 15.000 migrantů. Vízum nedostal nikdo. Asi 300 se jich dobrovolně nebo za asistence policie vrátilo zpátky do Afriky. Zbytek zmizel. Nejsou v azylových centrech a nikdo reálně neví, kde jsou. V Německu, Francii ale i v Itálii se běžně ochoduje s falešnými dokumenty a zákazníci z Afriky (zejména Nigérie, ale i Ghana, Kongo, Guinea a Angola) jsou ochotni platit i poměrně vysoké částky.

Většina z nich v Evropě normálně pracuje. Provozují nevěstince, obchodují s narkotiky, dokud nedostanou od Srbů, Albánců ci Čečenců přes držku, tak se pokouší pracovat jako bodyguardi a tak podobně.

Proč do Evropy vlastne tito afričané připlouvají? Těch důvodů je víc. Tím nejvýznamnějším je fakt, že život v metropolích Afriky (zejména Luanda v Angole, Lagos a Abuja v Nigérii, Kinshasa v Kongu, ale i Dakar v Senegalu, Akkra v Ghaně, Abidjanu v Pobřeží Slonoviny a Conakry v Guinei) je podstatně dražší než v průměrném evropském městě. Když se k tomu přidá medializovaná morální podpora všemožných evropských vítačů, beztrestnost překročení hranic a vymazání ne příliš veselých fakt z minulosti, je Evropa opravdovým rájem.

V současné době je v pohybu 3-5 miliónů lidí a dalších cca 25 miliónů lidí o cestě do Evropy uvažuje. To je poměrně slušná základna pro business kolem a tak si převaděčské mafie můžou dovolit platit neziskové organizace, filmové štáby, které občas natočí a vyfotí nějaké ty "utopené" a dokonce i UNHCR, kde mají pod nepřímou kontrolou evidenci obětí i příchozích.

Je potřeba o těchto věcech mluvit s chladnou hlavou a oprostit se od emocí. Ve Středozemním moři se skutečně pár lidí utopilo, ale nebylo to 10 tisíc lidí a dost možná těch utopených nebylo ani 1000. A nevládní organizace, které se na tomto organizovaném zločinu podílejí, lžou sami sobě. Tak jako skoro žádný Člověk není v skutečné tísni, tak i Lékaři bez hranic nemají na svých lodích žádné lékaře a Jugend rettet není mládež a zachraňuje maximálně vysílačky, prostřednictvím kterých komunikuje s převáděči na libyjském břehu.

Pokud chce Evropa něco proti této epidemii udělat, nesmí mít kolty proklatě nízko. V současné době totiž nepřichází do Evropy skoro žádní uprchlíci v nouzi. Celé je to jen špinavý kšeft.

Autor: Ladislav Matuška | úterý 8.8.2017 16:39 | karma článku: 43.39 | přečteno: 2854x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 21.10 | Přečteno: 345 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 465 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 885 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1697

Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...